sâmbătă, 23 iulie 2016

FILME ANIME CARE TREBUIE VAZUTE

GHOST IN THE SHELL


În anul 2029, nivelul avansat al tehnologiei le permite oamenilor să-și înlocuiască părți ale corpului cu piese robotizate. Astfel, cei slabi devin puternici, iar cei care mor au o a doua șansă la viață. Secția Securității Publice a orașului Niihama este nevoită să se ocupe cu cazurile de corupție și terorism. Maiorul Matoko Kusanagi (a cărei corp este în mare parte robotizat din cauza unui accident din copilărie) și Batou sunt trimiși să investigheze un hacker cunoscut ca „Păpușarul”.

PAPRIKA

Imagini pentru paprika anime
În viitorul apropiat, un nou revolutionar psihoterapie de tratament terapie numit vis a fost inventat. Un dispozitiv numit "DC Mini" permite utilizatorului să vadă visele oamenilor. Șeful echipei care lucrează la acest tratament, doctorul Atsuko Chiba, începe utilizarea aparatului în mod ilegal pentru a ajuta la pacientii de psihiatrie din afara facilității de cercetare, folosind - o alter-ego - ul "Paprika", o persona simțitoare că ea își asumă în lumea de vis.

SPIRITED AWAY

În drumul lor spre noua casă, Chihiro Ogino alături de părinţii ei dau peste un vechi parc de distracţii abandonat. Ceea ce nu ştiu ei este că acesta este locuit de spirite care pe timpul zilei dorm, iar pe timpul nopţii lucrează. Când părinţii lui Chihiro mănâncă mâncarea spiritelor de la un restaurant, acestea îi transformă în porci. Rămasă singură, salvarea lui Chihiro vine de la un băiat Haku care o instrueşte ce să facă ca să nu aibă aceeaşi soartă ca părinţii ei. Fiind singurul om, aceasta va porni într-o lungă călătorie ca să-şi poată salva părinţii şi să se întoarcă acasă.

BORUTO

Boruto Uzumaki a moștenit spiritul răutăcios și energia debordantă de la vestitul său tată, al 7-lea Hokage, Naruto. Odată cu începerea examenelor Chunin, o decizie luată de Naruto îl înfurie pe Boruto care se distanțează de tatăl său. Pentru a-și depăși tatăl, Boruto va avea nevoie de ajutorul nimănui altcuiva decât Sasuke Uchiha, marele rival al lui Naruto. Acest film deschide ușile unei noi generații de shinobi ale căror abilități sunt testate în lupta contra unui misterios inamic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu